Luna Evo Plus Verde
Toma, 5 luni

Luna Evo Plus Verde

review
4
0
5
Pret: Lei519.00
In stoc
Transport gratuit
Luna Evo + Centura Confort Plus® = Luna Evo Plus


Luna Evo este un marsupiu ergonomic ce mentine pozitia fiziologica a copilului, cu picioarele departate si genunchii mai ridicati decat fundul.
Materialul, tesut special pentru poarta-ma, si croiala, gandita pe acest material, fac ca Luna Evo Plus sa se muleze excelent pe spatele unui bebelus. Ii ofera, deci, si sutinerea necesara spatelui in primele luni de viata, cand nu o poate face singur.

Centura Confort Plus, cu tehnologie de ultima generatie in industria spumelor flexibile, asigura confort optim pentru parinte, prin interiorul moale, si sustinere maxima a greutatii copilului prin structura rigida.


Copilul poate fi purtat in fata, vertical, pe sold, sau in spate.

Pentru un copil mai mic, caruia ii place sa stea sprijinit pe pieptul tau, pune bretelele paralele si fixeaza-le cu breteluta orizontala. Pentru un copil mai mare si mai greu, incruciseaza bretelele pe spate. Copilul va avea mai mult loc, iar greutatea lui va fi distribuita mai bine, si pe solduri, si pe tot spatele.


Recomandat pentru purtatul copiilor de la 62 cm, poate sustine fara probleme un copil de 85-87cm, de cca. 22 kg

Compozitie: 100% bumbac pieptanat, tesatura dublu diagonala.
Accesorii poliamida si nylon.
Greutate: 0,570 kg.
Dimensiuni: inaltime panou 38 cm, baza panou 34 cm, bretelele min 37/max 130 cm, centura talie min 62 cm/max 124 cm (+/- 1.5cm).
Spalare: 30 de grade, max. 1000 rotatii pe minut, cu detergent bland, fara balsam. Se inchid toate cataramele inainte de spalare.

Inainte de ultilizare, cititi instructiunile complete, aici.


*****
Fabricat in Romania.

4 Stars
Luna
O iubim pt ca: Bebe are spatiu si nu sta lipit de mine Reglajele sunt usor de facut Materialul este super confortabil Culoarea este si ea una pt sufletul meu Nu cunosc centura de la vechea Luna, dar pe asta o iubesc Am dat 4 stele si nu 5 pt catarame. Mai exact pt cea a centurii. As fi vrut sa fie un pic mai solida, pare destul de firava. Probabil o vad asa doar pt ca am avut la bebe1 o Manduca si centura(ma refer la catarame si chingile acesteia)erau mai solide. E si vina mea e drept ca sunt "rotunjoara", iar catarama si partea din spate ma deranjeaza putin. Cu toate astea o iubim pe Luna
Did you find this helpful?  6 of 6 Found Helpful
Reviewed by:  from Austria. on 6/16/2017
4

Produse inrudite