1. Acasa
  2. Blog Home

Zumba cu Carmen

Am remarcat-o pe Carmen acum multi ani, la clasele de Zumba pe care le facea cu mame cu copii la purtator, in timpurile in care nici nu ne gandeam la o pandemie. Fetele din Bucuresti se intalneau regulat gratie grupului Babywearing Bucuresti si toate cele pe care le cunosteam si care ne vizitau cu drag showroom-ul erau super incantate de orele de Zumba. Nu o data m-am gandit cum ar fi fost pentru mine, mama de bebe mic, sa am o Carmen in viata mea. Era toata libertatea aia, de a fi tu, cu copilul lipit de tine, toata conectarea aia, cu mame cu copii de aceeasi varsta si MISCARE! Miscare de drag, de relaxare, fara reguli stricte, totul de placere. 
Read More
(0) Comentarii

Recomandari de carti pentru parinti - Psiholog Miruna Jovin

Nu stiam sa fiu mama, îmi era clar. Urma sa învat din mers. Si pentru ca nu aveam cine stie ce modele de parenting eficient în jur, am început sa citesc. 
Câte o carte, doua, apoi articole, cercetari si mai multe carti. 
Pe masura ce citeam, eram, pe de o parte, fascinata sa aflu din ce în ce mai multe si, pe de alta parte, îngrozita de cât de complex este tot ceea ce presupune cresterea unui copil. Am reusit sa citesc atât de mult (citeam când alaptam, citeam noaptea, citeam când copiii dormeau) incat în 5 ani am putut sa coordonez o colectie de carti de parenting. Nu doar ca citeam, dar aplicam în viata reala lucrurile alea ”din carti”. Si pentru ca mergeau, cele mai multe, dar si pentru ca unele nu ni se potriveau, am vrut sa aflu mai în detaliu de ce unele ar functiona si altele nu. 
Read More
(0) Comentarii

Alimentatia mamei care alapteaza. Roxana Dudus - La Leche League Romania

Roxana Dudus este consultant in alaptare La Leche League si formator consultanti La Leche League in RomaniaAm rugat-o sa ne povesteasca un pic despre alimentatia mamei care alapteaza, pentru ca, pe langa experienta si cunostintele legate de alaptare, Roxana este si tehnician nutritionist. Si un om foarte misto. Daca nu ma credeti, cititi mai jos si va veti convinge.
Read More
(0) Comentarii