Paturica protectie
Paturica protectie

Paturica protectie

Disponibilitate: In Stoc
Part Number: 2184
Lei99.00 Lei69.00

Alege optiune

Scrie un review
ProtoPaturica este o paturica din acelasi material ca protectia de iarna: foarte subtire dar calduros, rezistent la vant, ninsoare si ploaie.

Paturica poate fi folosita ca o paturica normala de exterior, peste carucior, peste scaunul de masina sau peste scoica auto. Sau poate fi folosita pe post de protectie de vreme rea, peste marsupiu.

Singura, se prinde direct de marsupiu, orice tip de marsupiu care are 2 bretele. O poti folosi peste orice model de Luna, sau alt tip de SSC (soft structured carrier), peste wrap tai sau mei tai, dar si peste wrap, tesut sau elastic.

Separat, puteti achizitiona setul de cureluse, pe care le atasati la paturica si o transformati intr-o protectie care se prinde de parinte, nu de sistemul de purtare.


Dimensiuni aproximative: 60cm x 65cm
Material: softshell
Accesorii: sisteme de prindere Duraflex

Nu se usuca in uscator. Se prefera spalatul de mana, in apa calduta, insa se poate spala la masina la ciclu scurt, pentru rufe delicate.Softshell-ul e o material tehnic de ultima generatie. cu 3 straturi diferite de material intr-unul singur. E usor, subtire, cu polar la interior, o membrana impermeabila la vant la mijloc si un strat exterior rezistent la ploaie si ninsoare. Nu se usuca la uscator pentru a nu distruge bariera anti-vant, nu se spala la temperatura ridicata pentru a nu distruge stratul exterior, impermeabil.

Paturica are cate un accesoriu de plastic in fiecare colt. Doua din ele se folosesc pentru a atasa paturica de bretelele marsupiului, iar celelalte doua se folosesc numai in combinatie cu setul de cureluse extra, pentru a prinde paturica de parinte, nu de marsupiu.

Vezi cum se foloseste aici

Produse inrudite