Pentru ca nu aveam suficiente noutati (ha!), am decis sa mutam si blogul de pe blogspot, direct aici, pe site. Lucru care se traduce in, evident, mai multe incurcaturi in viitorul apropiat. Nu-i problema, ne revansam. Cu, normal, un concurs. 


Pe grupurile de pe Facebook, din ce in ce mai multa lume e interesata de wrapurile tesute.


De ce n-ar fi? Poti sa faci zeci de legaturi, poti sa distribui greutatea fix cum vrei (si pe umeri si pe spate si pe talie, si doar pe umeri si spate, pe un singur umar si talie, pe tot torsoul, numai pe umeri...exact orice varianta ti-ar trece prin cap) si, mai nou, avem niste modele absolut dementiale. (Stiu, imi lipseste complet modestia, dar chiar sunt incredibil de frumoase.)
E drept, wrapurile tesute nu sunt cadoul ideal pentru cineva care nu a auzit niciodata de babywearing. Pentru ca pot fi un pic intimidante la inceput. Sa primesti cadou o bucata de 5 metri de material cand tu abia iei in brate prima oara un bebelus s-ar putea sa nu fie cea mai stralucita idee. Insa odata ce ai dat de gustul 'carpelor', wrapurile tesute pot sa creeze dependenta :).


Cum ziceam, pe grupurile de Facebook, unde ne-am relaxat, ne stim, suntem multe, si unde-s multi puterea sau cheful de a incerca ceva nou creste, tot mai multe mame ar incerca un wrap tesut. Am decis, deci, ca, la primul concurs, sa oferim un wrap tesut. Orice model va alegeti si in orice lungime vreti. Avem 9 modele de wrapuri tesute in stoc, si 8 din ele sunt perfecte pentru vara (oxy e singurul mai grosut). Si desi au doar 180g/mp, adica fac parte din categoria wrapuri subtiri, firele grase (da, am zis grase :D) le fac pufoase si maleabile. 

Cum functioneaza concursul numarul 1:

Noi oferim un wrap tesut, modelul si lungimea aleasa de voi

De la stanga la dreapta, in ordinea numerelor de pe tricou si ultimele pozate: CurcubeuAndromedaGaiaRheaDriada, IdaSinope


Voi, de astazi pana miercuri, 28 mai 2014, ora 24:00, va puteti inscrie la concursul numarul 1. Detaliile aici, pe pagina de FB Poarta-ma Romania.

Joi dimineata anuntam castigatorul care are timp sa se hotarasca pana vineri dimineata. 
Coletul va fi expediat vineri (numai pe teritoriul Romaniei si numai in reteaua Urgent-curier) si va ajunge la bebe chiar inainte de 1 Iunie. Costul transportului este suportat de poarta-ma!.

Succes :)