Roza Clasica Ciucurel
Roza Clasica Ciucurel

Roza Clasica Ciucurel

Disponibilitate: In Stoc
Part Number: 2181
Lei620.00
Scrie un review
Roza Ciucurel e o paturica maricica, un lap quilt pentru adulti, avand putin peste 120 x 120 cm. Evident, poate fi folosita si de membri mai mici ai familiei, pentru ca si ea e usoara si extrem de calduroasa.

Fata e dintr-o nebunie de triunghiuri clasice (half square triangle) si patrate, de diferite dimensiuni, cu materiale de designer sau doar extrem de simpatice. De la papusile matrioska pana la niste porcurosi cu oua, la de la pasari la planete, de la cercuri moderne la flori clasice, toate in nuante de roz sau cu mult negru. E o paturica incredibil de vesela, colorata si cu un rand dement de ciucuri roz pe margine. 
La mijloc are doua straturi de vatelina, sa fie super calduroasa, ramanand o paturica subtirica.

Dosul este un bumbac de lenjerie, super moale si placut pe piele, exact ce avea Roza Ciucurel nevoie, adica un print foarte simplu, litere negre pe fond alb.

E matlasata serios la masina, in linii paralele cu laturile triunghiurilor si ale patratelor. 
Se spala la temperatura mica si nu suporta uscatorul. Se poate calca, dar ar fi pacat, textura e fabuloasa necalcata si se usuca super usor intinsa pe uscatorul de rufe. Poate fi spalata si la temperaturi mai mari, la nevoie (max 60 de grade), insa cu cat o speli mai mult la temperatura mai mare, cu atat va imbatrani mai repede. Ca idee, paturicile facute acum 10 ani si spalate la 30 de grade inca arata impecabil. 

Produse inrudite