Returnarea produselor

Ne dorim foarte mult sa fii multumit. Daca, dintr-un motiv sau altul, nu mai doresti produsul cumparat de pe siteul poarta-ma!, trebuie sa stii ca, conform O.G. 34/2014, comunicarea intentiei de returnare a produselor se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. 

Iata toti pasii necesari pentru a returna produsul:

 1. Ne trimiti un mail cu intentia de retur si numarul facturii sau al comenzii, in termen de 14 zile de la primirea coletului. Poti, de asemenea, completa un ticket online pentru retur, din contul tau, sectiunea Retur. 

 2. Ne trimiti produsul, ambalat cat mai bine, sa nu se deterioreze in timpul transportului, la adresa pe care ti-o furnizam la primirea mailului de la pasul 1. Costurile aferente transportului produsului de la tine catre noi sunt suportate de tine. 

3. Dupa ce ai predat produsul curierului, ne trimiti un mail in care ne dai si contul in care sa iti returnam banii.


Odata ce produsul a ajuns la noi, il vom verifica, si daca este in aceeasi stare in care l-ai primit, doar fara etichete, nou, curat, nespalat, fara pete, mirosuri, etc, suma pe care ti-o vom returna este cea de pe factura. 

Daca produsul nu mai poate fi catalogat ca nou (etichetele nu ne intereseaza, doar starea produsului), atunci te vom informa asupra taxei de restocare, in functie de starea produsului. 


Daca toti pasii de mai sus decurg ok, in maxim 14 zile de la pasul 1, iti vom returna banii in cont.


Daca ai orice fel de nelamuriri, sau daca vrei sa-i mai dai o sansa sistemului de purtare inainte sa ajunga inapoi la noi, ne poti trimite oricand o poza sau ne poti adresa orice intrebari pe mail, la adresa [email protected], telefonic sau pe whatsapp la 0726 943 219.Garantie

Produsele poarta-ma! beneficiaza de un an garantie la manopera si materiale. Daca produsul cumparat de la noi prezinta un defect, te rugam sa ne anunti cat mai curand posibil. Te vom ajuta sa il returnezi, insotit de o copie a facturii, pentru repararea sau inlocuirea lui, dupa caz.

Pentru produsele achizitionate de la unul din partenerii nostri, te rugam sa returnezi articolul magazinului din care a fost cumparat (cel trecut in factura).


Garantia poarta-ma include: cusaturi, sisteme de prindere (catarame, inele, curele), dimensiuni diferite intre produse identice (cumpararea unei marimi nepotrivite nu este acoperita de garantie);  defecte de tesatura a materialului.

Uzura normala si utilizarea incorecta nu sunt acoperite de garantie. Garantia nu include: nerespectarea instructiunilor de ingrijire recomandate, rupturi, tesaturi uzate, daune cauzate de produse/masini de spalare, reziduuri sau deteriorarea produsului de la creme/pudre/produse cosmetice, etc.