Protectii bretele poarta-ma!
Protectii bretele poarta-ma!

Protectii bretele poarta-ma!

Disponibilitate: In stoc
Part Number: PM-A-003-001
Lei75.00

Alege optiune

*
Scrie un review
Protectiile de bretele se folosesc pe bretelele Lunei, in perioada in care bebelusului ii ies dintii si rontaie tot ce prinde. 

Ajuta la prelungirea vietii sistemului de purtare. 
  • nu mai este nevoie sa speli intreg sistemul de purtare de fiecare data cand il folositi si copilul il umple de saliva. Desfaci doar protectiile de bretele si le speli separat. 
  • in perioada de dupa diversificare, saliva bebelusului poate pata sistemul cu resturi de mancare. Nu si cand ai protectiile de bretele.
  • retin o mare parte din saliva, care nu mai ajunge in buretelor bretelelor.
Protectiile de bretele poarta-ma! au un design unic, gandit special pentru Luna si, spre deosebire de alte protectii, acopera perfect exact zona pe care copiii mici o vizeaza cel mai des: la baza bretelelor, inclusiv pe partea superioara a sistemului. Se pot folosi si pentru alte sisteme de purtare cu bretele de max 8 cm latime.


2 fete, complet reversibile.
exterior: 100% bumbac, Oeko tex 100
interior: 100% poliester

Se spala la masina, la pana la 90 de grade. Cu cat sunt spalate mai des la temperatura ridicata, cu atat materialul exterior va imbatrani mai repede. Iti recomandam spalarea uzuala la 30-40 de grade si la 60-90 de grade pentru situatii exceptionale sau la intervale regulate de timp.

ATENTIE! Daca, dupa purtare, protectiile sunt ude sau umede, ele trebuie scoase de pe sistem si fie spalate, fie uscate separat. 

Vei primi o pereche de protectii identice, o fata Kore (alb cu flori) si o fata in culoarea aleasa de tine, din meniul de mai jos. 

Produse inrudite