In fiecare an, ne imbuntatim produsele, in functie de feedback-ul vostru. Protectiile de iarna, insa, au ramas neschimbate de cel putin 3 ani. Pentru ca sunt pur si simplu perfecte :).

In primul rand, sunt usoare. Nu cantaresc mai mult decat o geaca subtirica. Atunci cand ai si copilul in sistem, fiecare gram conteaza.

In al doilea rand, sunt nevoluminoase. Stiti deja cum e sa mergi cu o geaca mare si pufoasa pe tine si cum e sa ai una care pur si simplu sta pe tine si atat.


Si cel mai mult le iubim pentru ca sunt de foarte mare ajutor la iesitul din casa.
Daca ai deja un bebe mic stii (daca nu, o sa vezi curand) ca iesitul din casa cu copilul iarna nu e cel mai placut lucru. 
Daca il imbraci pe el primul, se incalzeste pana te imbraci si incalti tu, daca se incalzeste incepe sa planga, daca plange se incalzeste si mai tare, pana ajungi afara si se si racoreste copilul deja sunteti amandoi obositi si frustrati. 
Daca te imbraci tu prima, pana il manevrezi pe bebe te incalzesti tu, incepi sa transpiri, daca cumva te-ai gandit sa iesi cu caruciorul pana ajungi jos esti clar fleasca. Obosita, transpirata, iti e si cald si frig in acelasi timp, plus ca nu e garantat ca bebe nu s-a suparat oricum.

Dar vine ea, protectia! Salvatoarea :D.
Tu te imbraci normal in partea de jos si ca in casa in sus. Bebe in haine de casa, maxim 1 strat in plus, in functie de cat de frig e afara.
Te incalti.
Pui copilul in sistem.
Pui protectia laaaaarg peste el.
Iti iei geaca/ pulover si geaca.
Iesi pe usa.
Cand dati cu nasul de aer rece, incepi sa sigilezi protectia.

Cu cat e mai frig afara, cu atat o strangi mai bine pe margini, sa nu aiba pe unde intra aer rece.

Si gata. Fara transpirat, fara suparat, fara enervat. Fara combinezoane uriase peste bebe. 
O vei folosi cu siguranta in primele doua ierni ale copilului, dar iti poate fi de folos si in a treia, daca il mai porti ocazional. Toamna, pe ploaie, primavara sau chiar vara, in serile reci la munte, o poti folosi fara sa o sigilezi, ca pe o geaca pe care o lasi desfacuta. In plus, merge perfect in carucior sau peste scaunul de masina, ca o super paturica.