E timpul sa deschidem din nou portile unui showroom Poarta-ma. Un altfel de showroom! 

Mereu am avut un spatiu friendly si cozy in care ati putut vedea/ proba/ poza/ pipai produsele noastre, dar si unde copiii se jucau in voie, puteati alapta fara sa va stresati ca trebuie sa plecati sau ca ne incurcati pe noi, si puteati sa va intindeti cat voiati. Cea mai mare suferinta a mea a fost, de fiecare data, ca nu avem si un strop de terasa, o masuta la aer si la verdeata, unde sa ne simtim, si noi si voi, si mai confortabil. Iar de cand cu pandemia, recunosc, gandul asta nu mi-a mai dat pace. Sa ne bagam iar cu totii intr-o camaruta, sa ne respiram in nas, sa vina copii unul dupa altul in acelasi spatiu, sa bagam lampi de sterilizat, sa dezinfectam dupa fiecare client... 

Uite-asa s-a nascut parteneriatul nostru cu Acuarela. Pentru ca ce poate fi mai fain decat sa te vezi cu noi, Diana si Alexandra, intr-un loc misto, ultracentral? Va zic eu: sa te vezi cu noi intr-o gradina parca vesnic verde, cu oameni iubitori de copii, unde te poti relaxa, poti sa bei o limonada geniala sau o cafea super buna, in centru, insa ferit de zgomot si agitatia Bucurestiului. 

Daca vrei sa te vezi cu noi ca sa probezi ceva, trebuie sa ne dai un telefon sa iti faci o programare, pentru ca nu vom fi acolo mereu, insa suntem flexibile si ajungem destul de repede daca e vreo urgenta de babywearing :D. Acum ca scriu asta, va zic sincer ca da, as putea totusi sa stau 8 ore pe zi pe terasa la Acuarela. Revenind: 
  • vreti sa probati ceva? Sunati la 0726 943219 si programam ziua si ora cand ne vedem la Acuarela. Ramanem flexibile! Stim cat de greu e cu bebe mic. Stabilim, sa zicem, ora 10.00 si ramane sa ne sunati voi cand plecati de acasa. Daca bebe doarme, sau s-a suparat si mai vrea de mancare pana sa iesiti, nu e nicio problema. O sa fie 11. Sau, cum am stabilit, ne sunati cand plecati de acasa. Important e sa va fie si voua usor. 
  • vreti sa ridicati personal o comanda? Va sunam noi cand e gata. Voi mergeti si o luati direct de la Acuarela. 
  • vreti sa si incercati ce ati cumparat? Nicio problema, ne spuneti la telefon si ne vedem acolo. 
  • vreti doar sa ridicati niste jambiere, de ex, si poate sa le ia ia chiar sotul cand iese de la munca, dupa 8 seara? Perfect! La Acuarela e deschis pana la 22.00. 
Daca vremea nu e minunata, nu e nici asta o problema, ne vedem inauntru. Parintii Acuarela sunt mari iubitori si de copii, si de sisteme de purtare, cel mai probabil pe Alexandra, mama Acuarela, o stiti din pozele noastre cu Lune Mari :). 

De-abia astept sa ne vedem si sa ne bucuram de babywearing la terasa! Nu uitati sa ne sunati inainte! 0726 943219
Str. Polona, nr. 40. Bucuresti.