Mi-am dorit mult ca Luna Una sa fie completa. Fix acea Luna, singura de care ai nevoie de cand vrei sa porti prima oara bebelusul si pana cand nu mai vrea deloc. Sa nu aiba nimic in plus, doar de dragul de a da bine "pe hartie" dar sa nu-i lipseasca nimic.


Materialul de wrap a facut minuni la suportul pentru ceafa, asa ca la Luna Una gluga este mai mult decat suficienta. Se foloseste rulata pentru bebe mic si ridicata pentru copil mai mare, (La Luna Nova exista un insert care se pune in interiorul glugii atunci cand o rulezi. No more!) iar sistemul de fixare este la fel pentru ambele variante, doua catarame mici in forma de S de care agati elasticul.

Corpul se muleaza perfect pe bebe de orice varsta, tot gratie materialului de wrap, si odata ce bebe are nevoie de miscare, croiala iti permite mult mai usor purtatul cu mainile afara. 

Centura e un Confort Plus Plus :). Am luat "centura care nu se simte" de la Luna Nova, si i-am rigidizat un strop exteriorul pentru a fi sigura ca isi va pastra forma, avand in vedere ca cea mai simpla metoda de a regla latimea la Luna Una implica sa indoi un pic centura. La interior e in continuare moale, deci se va simti la fel de bine ca la Luna Nova Plus, Luna Evo Plus sau Luna Standard Plus, surorile ei mai in varsta :).


Cea mai mare schimbare, insa, la centura, este suportul lombar cu care vine fiecare Luna Una. Din acelasi material ca centura, suportul lombar este absolut minunat pentru toate mamele care se resimt dupa sarcina. Se simte ca o pernuta moale care pur si simplu ia toata presiunea de pe zona lombara. E foarte util si pentru parintii supraponderali, pentru care latimea chingii sau a cataramei din talie pot crea zone de presiune. E un pic mai mic decat suportul lombar care se poate achizitiona separat la celelalte modele de Luna, insa e gandit astfel incat sa pastreze Luna Una buna si pentru mamele foarte slabe si minione. 
In plus, actioneaza ca un sistem de siguranta pentru catarama din talie.
Suportul lombar este detasabil, in cazul in care doriti sa purtati copilul pe sold sau in spate si va e mai usor sa reglati Luna fara el.

Tot detasabila este si curelusa pentru purtarea cu bretelele in H. In continuare va recomand sa purtati Luna cu bretelele in X, este cea mai comoda varianta si cea care va ajuta sa va refaceti postura dupa nastere, in timp ce bretelele in H tind sa traga de umeri in fata daca nu sunt reglate perfect. Eu sunt tare tare incantata de Luna Una, a iesit exact cum mi-o doream, sper sa fiti si voi la fel de incantati :).