Luna Evo Plus Oxy
Luna Evo Plus Oxy

Luna Evo Plus Oxy

Disponibilitate: Stoc epuizat. Transport gratuit
Lei519.00
Scrie un review


Luna Evo + Centura Confort Plus® = Luna Evo Plus

100% bumbac pieptanat, tesatura jacquard.
Accesorii poliamida si nylon.

Luna Evo este un marsupiu ergonomic ce mentine pozitia fiziologica a copilului, cu picioarele departate si genunchii mai ridicati decat fundul. Materialul, tesut special pentru wrapurile noastre, e un jaquard dublu, cu o elasticitate ideala pentru un SSC.
Se muleaza excelent pe spatele unui bebelus, chiar daca reglajul se face doar din catarame. Croiala laterala si materialul fac ca SSC-ul sa nu opuna nici un fel de rezistenta atunci cand bebe desface piciorusele mai putin.
Copilul poate fi purtat in fata, vertical, sau in spate. Desi se poate folosi pe sold, Luna nu e, nici pe departe, cea mai comoda pentru aceasta pozitie. Daca ai un copil ce prefera sa stea pe sold, alege un sling. E posibil sa nu il poti purta perioade asa lungi de timp, insa, atat cat poti, bebe va fi fericit.
Pentru un copil mai mic, caruia ii place sa stea sprijinit pe pieptul tau, pune bretelele paralele si fixeaza-le cu breteluta orizontala. Pentru un copil mai mare si mai greu, incruciseaza bretelele pe spate. Copilul va avea mai mult loc, iar greutatea lui va fi distribuita mai bine, si pe talie, si pe tot spatele.

Recomandat pentru purtatul copiilor de la 63 cm. Limita inferioara de kilograme nu mai exista, atat timp cat bebe este suficient de lung, deoarece spatele bebelusului este sustinut perfect, gratie dimensiunilor si materialului. Din acelasi motiv nu mai exista nici limita inferioara de varsta, cei 63 cm sunt suficienti pentru a va asigura ca Luna Evo e buna pentru bebelusul vostru.
Poate sustine fara probleme un copil de 85-87cm, de cca. 22 kg si distribuie greutatea sa atat pe talia parintelui, prin banda lata si groasa, moale si confortabila, cat si prin bretelele de pe umeri si spate.


Evo 2 este varianta imbunatatita a primei generatii de Luna Evo. Gluga atasata permite sustinerea capului bebelusilor in timpul somnului.

Greutate: 0,590 kg.
Dimensiuni: inaltime panou 38 cm (+/- 1.5cm), baza panou 34 cm (+/- 1.5cm), bretelele min 37/max 130 cm (+/- 1.5cm), centura talie min 62 cm/max 124 cm(+/- 1.5cm).

Instructiunile de utilizare se gasesc on-line, aici.


*****
Fabricat in Romania.

Produse inrudite