Livrare

1. Pe teritoriul Romaniei

Toate comenzile de peste 250 lei beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile sub 250 de lei, transportul costa 19 lei. 

Livrarea se face prin Sameday sau Fan Curier. Daca preferi una din fime, te rog lasa-ne detaliile in campul de comentarii sau contacteaza-ne telefonic la 0726 943 219.

In cazul in care produsul exista in stoc, comanda primita pana in ora 14.00 se expediaza in aceeasi zi lucratoare (luni - vineri). Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Dupa expedierea coletului, vei primi un mail continand si numarul de AWB.

Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat, termenul mediu de livrare fiind de o zi lucratoare. 

Pentru urgente ne poti contacta telefonic la 0726 943 219. Vom face tot posibilul ca pachetul sa ajunga la tine la timp. 


4.2. In afara Romaniei

In acest moment, siteul nu calculeaza corect costurile de livrare pentru comenzile cu livrare in afara tarii. Ne poti contacta pe email, whatsapp sau telefonic la +40 726 943 219 pentru a plasa o comanda care sa contina si costurile de transport. Plata se poate face in cont BT, ING, Revolut sau Paypal.
Livram, numai cu plata in avans, in urmatoarele tari, exclusiv prin curier rapid:

Austria,

Belgia, Bulgaria

Cehia, Croatia

Danemarca

Elvetia, Estonia

Finalanda, Franta

Germania, Grecia

Irlanda, Italia

Letonia, Lituania, Luxemburg

Olanda

Polonia, Portugalia

Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia

Ungaria.