Când am văzut prima oară, pe Facebook, clipul lui Pharrell cu Happy, recunosc ca nici nu m-am uitat. Nici măcar de curiozitate. Nici când au apărut din ce în ce mai multe clipuri cu Happy, in diferite oraşe. Şi nu ştiu cum, într-o dimineaţă, am dat un click. Posibil întâmplător :). Şi... asta a fost. Am ştiut că trebuie să facem unul cu mame 'purtătoare'.


Un telefon mai târziu, aveam un da clar de la o prietenă dragă care urma să se ocupe de filmare. Şi câteva mesaje mai târziu, 8 mame cel puţin la fel de încântate de idee ca şi mine :). Care 8 s-au facut 20, care 20 s-au făcut 14 că a mai apărut o viroză, o febră, o atenţie, ştiţi cum se întâmplă, dar, hei, cine să numere?


Ideea e că ne-am distrat, eu una am reuşit performanţa de a asculta melodia 3 zile de filmări plus 4 de babyexpo fără să mă apuce nervii când o aud :D. De fapt, chiar acum o mai ascult o dată, ca am căutat linkul.Şi ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, dar cel mai cel mai mult, a fost că noi chiar ne-am simţit bine şi că asta s-a văzut şi în filmuleţ. Pentru că nu se poate să nu te uiţi la el şi să nu rămâi zâmbind.La Babyexpo am primit tot felul de remarci, care mai de care mai simpatice. La un moment dat, însă, m-am întristat. Pentru că prea mulţi văd maternitatea ca pe o perioadă... neagră? Mamele nu pot fi atât de vesele. Copiii nu pot sta atât de liniştiţi şi sigur nu se poate să doarmă acolo. Ei bine, cred că jumate din ei au ajuns să doarmă la sfârşitul filmării :). Deci, dacă cumva nu aţi văzut filmuleţul meu preferat :), ta-na!