Poarta-ma este o firma romaneasca si ne mandrim cu asta. Fiecare produs este gandit si realizat aici. Alegem in fiecare zi sa sustinem economia locala. 

Tesaturile speciale Poarta-ma, folosite pentru sisteme de purtare, cele care fac Luna Una un marsupiu de calitate extraordinara si care se muleaza impecabil pe nevoile copilului, indiferent de varsta, sunt tesute in Romania. De fapt, de fiecare data cand avem ocazia, folosim materie prima fabricata in Romania: tesem materiale speciale pentru wrapurile, slingurile si panourile Lunelor la o tesatorie romaneasca, tricotam jambiere la o fabrica din Romania, cumparam chinga produsa in Romania si tesem chinga speciala Poarta-ma tot in Romania. 

Insa poate cel mai important, producem Lunele si toate marsupiile Poarta-ma in atelierul propriu, tot in Romania. Asta ne ofera posibilitatea unui control al calitatii superior, de la specificatiile tehnice ale produselor pana la finisaje. In plus, fiecare marsupiu este facut cap coada de o singura persoana, ceea ce ne asigura ca produsul final este unul impecabil.

Cumparand produsele Poarta-ma te bucuri de produse de calitate superioara si alegi, la randul tau, sa sustii economia locala. Iti multumim!