Esarfa cool
Esarfa cool

Esarfa cool

Disponibilitate: In stoc
Part Number: PM-A-008-001
Lei69.00 Lei19.00
Mini wrap pentru papusi

Alege optiune

Scrie un review
Esarfa poarta-ma! este accesoriul perfect pentru plimbarile cu copilul purtat iarna. Protectia de iarna are grija de copil, esarfa de tine. 
Atunci cand folosesti o protectie de iarna, gatul tau si o parte din piept raman descoperite. Poti folosi un fular, un pieptar sau o esarfa, sau poti folosi esarfa Poarta-ma! Facuta din acelasi material ca protectia de iarna, e subtire dar calduroasa, rezistenta la vant si impermeabila. In plus, am dublat-o, la interior, cu acelasi material folosit la wrapurile elastice, adica 100% bumbac, placut pe piele, moale si fin. 

 
Prevazuta cu un sistem inteligent de prindere, esarfa poate fi folosita in mai multe moduri diferite, etansandu-se de fiecare pentru a pastra caldura la interior si a te proteja de frig. Doar pune esarfa cum ai vrea sa stea si imediat vei gasi doua randuri de capse la indemana care te ajuta sa o fixezi in pozitia dorita. 


Exterior: 100% softshell, impermeabila, rezistanta la vant, foarte calduroasa.
Interior: 100% bumbac certificat OekoTex100


Intretinere:
  • se curata local ori de cate ori este posibil
  • se poate spala de mana
  • se evita spalarea la masina, dar, daca este nevoie, se spala la ciclu de rufe delicate, cu foarte putin detergent, special pentru haine impermeabile, la maxim 600 rotatii pe minut.

Fabricat in Romania.

Design original poarta-ma! 

Produse inrudite