Salut!

Eu sunt Diana si iubesc copiii :).

Din 2006, de cand s-a nascut Dav, am descoperit ca un copil vine la pachet cu o viata noua si mult mai misto. Iar cand am auzit ca pot sa imi port copilul si altfel decat in brate, a luat fiinta 
poarta-ma!, atunci sub www.sling.ro si 'poarta-ma, mami!'. 

Acum poarta-ma! a devenit un brand axat pe produse de babywearing si accesorii, insa la pachet cu un lucru pe care l-am invatat in ultimii 7 ani: stilul :). Mamele au nevoie sa se simta bine in pielea lor, sa nu se vada cateva ore pe zi, in fiecare zi, luni intregi, in aceeasi 'bluza' (sling, wrap, luna) care nici macar nu le place prea mult. Incerc ca fiecare produs de pe poarta-ma.ro, pe langa faptul ca este ergonomic pentru copil si comod pentru parinte, sa arate si bine. 

Scriu ocazional pe blog, ma gasesti si pe facebook, iar mai jos gasesti mai multe detalii 'tehnice' despre produsele poarta-ma!. 
Produsele poarta-ma! sunt fabricate in Romania. Incercam sa folosim numai materie prima romaneasca, sa tesem si sa tricotam aici. Cumparand produsele poarta-ma!, sustii economia romaneasca. Iti multumim!

1. Materialele ţesute dublu diagonal si jaquard sunt făcute special pentru slingurile, wrapurile si wraptai-urile poartă-mă! 

Toate materialele introduse în procesul de fabricaţie au calitatea impusă de cerinţele specificaţiei tehnice 72249-N-2009 şi nu au efecte nocive asupra organismului uman, nu pun în pericol viaţa, sanătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului, nu conţin coloranţi azoici şi nu au efecte negative asupra copiilor. 

Toate firele sunt 100% bumbac iar producătorul este certificat ISO 14001/2004, garantând o politica de mediu corectă, fără tehnologii poluante şi cu o reducere substantiala a impactului asupra mediului inconjurator.

2. Materialele folosite pentru SSC Luna* sunt 100% bumbac si sunt fabricate in Romania.

*exceptie fac panourile decorative care sunt 100% bumbac, import SUA, sau 55% bumbac, 45% in, import Japonia.

3. Inelele folosite la slingurile cu inele sunt create speciale pentru acestea, sunt testate cu atentie şi nu conţin nichel, plumb, alte metale grele sau substante toxice. Sunt produse în Statele Unite ale Americii şi sunt testate la:

  • intindere pentru 90 kg/per inel, la impact, 
  • intindere pentru 90 kg/per inel la inghet apoi la impact, 
  • compactare la rupere, 
  • compactare la incalzire şi apoi rupere, 
  • un ciclu de inalbire/ spalare/ uscare în masina de spălat.

In acest moment, sunt cele mai sigure inele pentru slinguri.

4. Wrapurile elastice sunt facute din tricot 100% bumbac, certifcat Oeko Tex 100, produs in Turcia.

5. Jambierele poarta-ma! sunt fabricate in Romania, au 82% bumbac, 16% poliamida si 2% elastan si au tesut, pe interiorul elasticului, 'poarta-ma!'. 

_________________________________________________

Fiecare produs este confectionat integral de aceeasi persoana, asigurand un control al calitatii superior. Toate produsele sunt finisate impecabil si respecta normele europene pentru produsele destinate copiilor. Nici o cusatura nu este intrerupta si toate cusaturile de siguranta sunt dublate sau triplate.    

_________________________________________________

Toate produsele disponibile pe www.poarta-ma.ro sunt comercializate de SC Sticluta cu clar de luna SRL, inregistrata la oficiul comertului cu J40/1822/2009, CUI 25102235.
_________________________________________________


Pentru orice nelamuriri, intrebari, sau pentru reteaua de distributie, te rog foloseste pagina de contact.
Save