Daca bebelusul tau a facut 3 luni si nu ai mai incercat pana acum un sistem de purtare, dar cauti ceva cat se poate de simplu, atunci luna EVO ar putea fi fix ce va trebuie.

Daca ai folosit pana acum un wrap elastic dar au venit caldurile si nu prea mai puteti iesi cu el, ai vrea ceva mai aerisit. Pac! Luna EVO.

Daca ai vrea ceva cu catarame dar cat mai simplu. Si sa si poti alapta in el, daca se poate. Ai ghicit, Luna EVO.

Daca vrei ceva care sa te tina pana cand bebe incepe sa mearga si nu tii neaparat sa il porti pana la 4 ani.. Luna EVO!


Daca bebelusul tau a facut 3 luni si nu ai mai incercat pana acum un sistem de purtare, o sa banuiesc ca ti-a fost un pic teama. Luna EVO e perfecta pentru ca e foarte simpla. Cu cat un marsupiu are o durata de viata mai lunga, cu atat e mai "complicat". Nu complicat complicat, complicat pentru stres de mama cu prim bebe mic mic si molut. Luna EVO nu e asa. Tocmai pt ca nu trebuie sa fie potrivita in primele 3 luni, cand ai cea mai mare nevoie de reglaje de finete (pt ca da, bebe e mic si molut si piftios), Luna EVO e mai simpla. Singurele reglaje pe care le faci sunt cele pentru tine. Centura o dovedesti singura, doar o prinzi in talie si o strangi, bretelele merg si in X si in H, cum iti e mai simplu. Se aseaza singura pe bebe, fie ca are 63 cm fie ca are 90 cm.

 

Daca ai folosit pana acum un wrap elastic dar au venit caldurile si nu prea mai puteti iesi cu el asa ca ai vrea ceva mai aerisit. Trebuie sa stii ca Luna EVO e subtirica. Luna EVO Nereus e moluta si finuta, iar lunele evo uni (verde, rosu, mov, bleu, orice gasesti in stoc) sunt de-a dreptul carpite :D. Sunt super moi si super subtiri. In plus, Luna EVO lasa mult loc copilului in partea de sus. Adica suficient cat sa mai stea cu capul pe tine, apoi sa se lase pe spate si sa vadepartati, adica sa adie un strop de vanticel printre voi si sa va racoriti amandoi. Si asta e valabil la toate modelele. Singurele Luna EVO pe care nu ti le recomand, totusi, daca sunteti rai de caldura, sunt zebrele si oxy portocaliu. Tot aveti suficient loc de racorit, dar nu sunt chiar subtiri. SI un bebe mare va putea sta cu mainile afara complet, insa pentru cei mai micuti vor fi un pic prea calduroase pentru, sa zicem, Bucuresti. Daca locuiesti, insa, la munte, alege-ti Luna EVO fix dupa modelul care iti place mai mult. Nu vei avea probleme:).


Daca ai vrea ceva cu catarame dar cat mai simplu. Si sa si poti alapta in el, daca se poate. Cum ziceam mai sus, Luna EVO nu are niciun fel de reglaje pe panou. Adica tu o pui, ea se aseaza, aia e. De la 3 la 18-24 luni, in functie de copil, chiar si la 36 pentru cei mai micuti, luna EVO merge fabulos. Si normal ca poti alapta in ea, trebuie doar sa sai drumul un pic la cataramele de pe bretele cat sa cobori copilul la nivelul potrivit si esti gata!


Daca vrei ceva care sa te tina pana cand bebe incepe sa mearga si nu tii neaparat sa il porti pana la 4-5-6 ani. Adevarul e ca multi parinti vor sa isi poatapurta copilul cat mai mult. Si daca tot investesc intr-un sistem de purtare, vor sa fie unul si bun. Pentru asta, urmeaza articolul "cand sa alegi Luna UNA". Daca tu vrei sa il porti pana incepe sa mearga si un pic dupa (pentru ca stii ca daca incepe sa mearga nu va participa la maraton din prima:D si tot va mai avea nevoie de purtat o perioada), atunci Luna EVO e pentru tine. Te tine pana la 1,5-2, poate 3 ani, in functie de cat de lungut e bebe. Daca o sa mai ai nevoie dupa aia, poti lua o Luna MARE si e bine asa. Daca nu, nu. 


Una peste alta, Luna EVO e un marsupiu simplu, fatastic pentru vara, usor si usor de folosit. Mentine pozitia M a soldurilor si curbura naturala a spatelui, si ii ofera copilului suficient loc pentru a isi face exercitiile de rotatie, atat de necesare dezvoltarii musculaturii. Singurele "contraindicatii" sunt copii sub 3 luni si cei peste 18 luni. Daca aveti deja o Luna EVO si vreti sa va laudati cu ea, nu ezitati :D.