Comparatie intre sistemele de purtare

Posted by corina on 6/29/2015 to Luna
Aici vei gasi un tabel concis si util cu informatiile esentiale despre fiecare sistem de purtare de-al nostru.

Sistemele noastre de purtare

Posted by corina on 6/29/2015 to Luna
Descrierea detaliata a esarfelor port bebe: Sling, Wrap, MeiTai, WrapTai si a marsupiului ergonomic Luna. Cu sfaturi despre cum sa alegi intre ele.


WrapTai

Posted by corina on 6/8/2015 to Babywearing love
Aflati ce este un wrap tai si cum se foloseste. Wraptai-urile sunt unele dintre cele mai comode portbebe-uri. Tesatura speciala, din bumbac, le face foarte maleabile si comode pentru copil, sustinandu-l in pozitia fiziologica, cu piciorusele departate si genunchii mai sus decat fundul. E un marsupiu extrem de comod pentru parinte, datorita bretelelor generoase.

Recomandari

Posted by corina on 6/4/2015 to Babywearing love
Cum aleg port-bebe-ul potrivit?

Wrap-tai-uri noi. 1 - Marele mov. Sau turcoaz

Posted by Diana on 1/26/2013 to Wrap Tai Mare


Dintre toate sistemele de purtat cu bretele, WrapTai-ulul avea cel mai mare potential pentru a fi potrivit de la nastere pana la adanci batraneti :). Stiti problema mea cu SSCurile sau MeiTai-urile la nou-nascuti (adica nu, nu, nu, sub nici o forma nu), asa ca WrapTai-ul, cu materialul lui perfect, parea cea mai buna sansa. N-a fost. Eu una tot nu am reusit sa gasesc un port-bebe cu bretele care sa fie la fel de bun si pentru un nou-nascut si pentru un copil de cca 2 ani si sa merite cumparat in locul slingului sau wrapului. Deci, sunt doua. Cel mare si cel mic.