Sling fix

1. Instructiuni video

Montarea slingului fix


Pozitia pe sold
Bebe de 7 luni, necesita 'shoulder flip', slingul rasucit pe umar.


Pozitia in fata
Bebe de peste 1 an, nu mai necesita rasucire pe umar.


2. Descriere

Slingul fix, in engleza pouch,  este cel mai mic si compact port-bebe. 

Este o fasie tubulara de material, cu o usoara curbura in dreptul spatelui copilului, folosita pentru a purta copilul preponderent pe sold, extrem de usor de folosit.

Prin intoarcerea materialului pe umar, slingul fix permite un mic reglaj. Insa este ideal pentru copiii care isi pot tine spatele singuri, de la 4-6 luni pana in jurul varstei de 2 ani. 

Un sling fix permite pozitionarea copilului:
  • in fata, burtica pe burtica
  • in fata, semi inclinat
  • pe sold
  • in spate*
* Nu recomandam purtarea in spate in sling fix decat mamelor cu experienta si numai cu copii mai mari de 1 an, care pot comunica bine orice disconfort.

Slingurile fixe poarta-ma! sunt de doua tipuri:
acadele: slinguri fixe 100% bumbac satinat, complet reversibile, o fata lucioasa si una mata, usor elastice pe latime. Sunt suficient de subtiri pentru a fi folosite vara si suficient de rezistente pentru a putea fi purtate cu un copil de 18-20 kg.
*denim: slinguri fixe cu doua fete, mai groase decat acadelele, extrem de comode pentru purtatul copiilor mai mari, dar nu prima recomandare pe timpul verii.

Toate slingurile fixe poarta-ma! se gasesc in 7 marimi. Este foarte important sa folositi marimea potrivita, in caz contrar slingul va fi incomod fie pentru parinte [daca e prea mare], fie pentru copil [daca e prea mic]. 

Greutatea: 0,230 kg.

Majoritatea mamelor au nevoie de marimile 2,  3 sau 4, majoritatea tatilor se incadreaza in marimile 4, 5 sau 6. Daca ai nevoie de ajutor in a alege marimea potrivita, contacteaza-ne.