Luna

Posted by corina on 6/9/2015 to Babywearing love
Luna e un port-bebe ergonomic, un soft structured carrier (SSC), de fapt un MeiTai cu catarame. 


SSC-urile au aparut ca alternativa la MeiTai, in incercarea de a avea un port-bebe care sa pastreze confortul unui MeiTai, insa sa fie un pic mai usor de folosit. In loc de bretelele lungi ale MeiTai-ului, SSC-ul are bretele scurte, care se prind cu catarame de corpul sau. 


Luna e un marsupiu generos, gandit pentru purtatul copiilor atunci cand slingul reglabil sau wrapul elastic nu mai sunt sufieciente. 


In Luna se poate alapta usor, largind putin bretelele de pe umeri.


Luna mentine pozitia picioruselor in forma de M, iar zona cu vatelina din jurul picioruselor copilului ii asigura acestuia un confort sporit si dupa varsta de 1 an, nelasand urme dupa purtarea indelungata.


Cataramele laterale cu dubla ajustabilitate te vor ajuta sa reglezi usor Luna in orice pozitie, si atunci cand porti copilul in spate, si cand il porti in fata. 

Marsupiile Luna poarta-mavin in doua marimi: Luna Standard si Luna Mare

Poti folosi Luna Standard pentru un copil de peste 6 luni si pana la cel putin 2 ani. Poate sustine fara probleme un copil de cca. 20 kg si distribuie greutatea sa si pe talia parintelui, prin banda lata si groasa dar moale si confortabila, si prin bretelele de pe umeri.

Dimensiuni Luna Standard: inaltime panou 39 cm, baza panou 35 cm, bretelele min 47/max 133 cm, centura talie min 67 cm/max 126 cm.
Greutate: 0,520 kg.


Poti folosi Luna Mare pentru un copil de peste 90 cmLuna Mare mentine pozitia ergonomica a copilului de peste 2 ani, cu picioarele departate si genunchii mai ridicati decat fundul. Copilul este suficient de departat de parinte, astfel incat sa nu fie fortat sa desfaca picioarele mai mult decat se simte comod, iar picioarele ii sunt susţinute până în spatele genunchilor chiar şi la 120 cm înălţime. Poate sustine fara probleme un copil de cca. 25 kg si distribuie greutatea sa si pe talia parintelui, prin banda lata si groasa dar moale si confortabila, si prin bretelele de pe umeri.

Dimensiuni Luna Mare: inaltime panou 44 cm, baza panou 44 cm, bretelele min 47/max 133 cm, centura talie min 67 cm/max 126 cm.
Greutate: 0,530 kg.                                                                                                                                             


Aceeasi centura lata din talie este complet ajustabila, potrivindu-se pentru parintii de orice conformatie si greutate.

Atat Luna Standard, cat si Luna Mare se pot cumpara in varianta simpla, neaccesorizata. Sau poti adauga oricand o gluga, daca ai nevoie, suporti pentru piciorusele copilului sau protectii pentru bretele atunci cand bebe obisnuieste sa le molfaie.
Add Comment