Luna Plus Skull

Luna Plus Skull

Redus Lei299.00
Stoc epuizat
Transport gratuit
Luna 2 + Centura Confort Plus® = Luna  Plus

Marsupiile Luna Standard sunt conforme cu standardul european EN-13209.

100% bumbac, tesatura diagonalaOeko Tex 100.
Panou decorativ, designer print100% bumbac.
Accesorii poliamida si nylon.

Luna este un marsupiu ergonomic ce mentine pozitia fiziologica a copilului, cu picioarele departate si genunchii mai ridicati decat fundul. Sustine partea inferioara a spatelui copilului, fiind recomandata numai copiilor care au un bun control al muschilor spatelui. 
Copilul poate fi purtat in fata, vertical, sau in spate. Desi se poate folosi pe sold, Luna nu e, nici pe departe, cea mai comoda. Daca ai un copil ce prefera sa stea pe sold, alege un sling. E posibil sa nu il poti purta perioade asa lungi de timp, insa, atat cat poti, bebe va fi fericit. 
Pentru un copil mai mic, caruia ii place sa stea sprijinit pe pieptul tau, pune bretelele paralele si fixeaza-le cu breteluta orizontala. Pentru un copil mai mare si mai greu, incruciseaza bretelele pe spate. Copilul va avea mai mult loc, iar greutatea lui va fi distribuita mai bine, si pe talie, si pe tot spatele. 

Luna Plus este varianta imbunatatita a primelor generatii de Luna. Gluga atasata permite sustinerea capului bebelusilor in timpul somnului.

Centura Confort Plus,
cu tehnologie de ultima generatie in industria spumelor flexibile, asigura confort optim pentru parinte, prin interiorul moale, si sustinere maxima a greutatii copilului prin structura rigida.

Recomandat pentru purtatul copiilor de la 6 luni, sau 70 cm, sau 7 kg, pana la 20 kg.

Greutate: 0,640 kg.
Dimensiuni: inaltime panou 40 cm, baza panou 35 cm, bretelele min 47/max 133 cm, centura talie min 63 cm/max 126 cm.

Instructiunile de utilizare se gasesc on-line, aici.


*****
Fabricat in Romania.

Produse inrudite