Luna Mare Plus Matrioska
Eva, 3 ani

Luna Mare Plus Matrioska

review
5
0
5
Pret: Lei399.00
In stoc
Transport gratuit
Luna Mare 2 + Centura Confort Plus® = Luna Mare Plus

Marsupiile Luna Mare sunt conforme cu standardul european EN-13209.

100% bumbac, tesatura diagonala, Oeko Tex 100.
Panou decorativ, designer print, 100% bumbac.
Accesorii poliamida si nylon.
Luna Mare Matrioska are corpul si bretelele de culoare neagra, panou cu papusi colorate, pe fundal negru.

Luna Mare mentine pozitia ergonomica a copilului de peste 2 ani, cu picioarele departate si genunchii mai ridicati decat fundul. Copilul este suficient de departat de parinte, astfel incat sa nu fie fortat sa desfaca picioarele mai mult decat se simte comod, iar picioarele ii sunt susţinute până în spatele genunchilor chiar şi la 120 cm înălţime.
Corpul Lunei Mari este mai inalt decat cel al Lunei normale, iar copilul poate sa tina mainile atat afara, cat si inauntru (de exemplu pentru somn).
Copilul poate fi purtat in fata sau in spate. Pentru un copil mai mare si mai greu, este ideala purtarea in spate. Daca totusi copilul vrea sa fie purtat in fata, incruciseaza bretelele pe spate. Copilul va avea mai mult loc, iar greutatea lui va fi distribuita mai bine - pe talie si pe tot spatele.

Centura Confort Plus, cu tehnologie de ultima generatie in industria spumelor flexibile, asigura confort optim pentru parinte, prin interiorul moale, si sustinere maxima a greutatii copilului prin structura rigida

Luna Mare Plus este varianta imbunatatita a primelor generatii de Luna. Gluga atasata permite sustinerea capului copiilor in timpul somnului.

Recomandat pentru purtatul copiilor de peste 90 cm si pana la 25kg.

Greutate: 0,650 kg.
Dimensiuni: inaltime panou 45 cm, baza panou 44 cm, bretelele min 47/max 133 cm, centura talie min 67 cm/max 126 cm.

Instructiunile de utilizare se gasesc on-line, aici.


*****
Fabricat in Romania.

5 Stars
Great system
Folosesc Luna Matrioska de mai bine de o luna aproape zilnic, cateva ore pe zi. Este minunata nu numai pestru ca este foarte frumoasa si foarte utila, dar mai ales pentru ca este usor de manevrat cand pun copilul, cand fac reglarile la curele si cand le desfac, mai ales din mers daca vreau sa ajustez pozitia copilului. Am si spalat-o o data si culoarea neagra a ramas la fel de intensa, iar celelalte culori intacte. O singura mentiune as avea, legat de centura de la mijloc, respectiv ca este un pic alunecoasa si necesita ajustare la urmatoarea purtare pentru ca se largeste putin, dar asta nu m-ar determina sa schimb Luna cu alt sistem, desi am probat si altele. Luna este de suflet pentru noi!
Did you find this helpful?  4 of 4 Found Helpful
Reviewed by: (Verified Buyer)  from Bucharest. on 3/7/2016
5
5 Stars
O bucurie :)
Este comoda si asta imi place foarte tare si cred ca as fi fost si mai mulțumită daca toata centura din talie ar fi buretata :) este vesela si ii place si fetiței. Sunteți niște oameni frumoși !
Did you find this helpful?  2 of 2 Found Helpful
Reviewed by:  from Bucuresti. on 2/10/2016
5

Produse inrudite