Luna Mare Kore
Luna, 2 ani si 9 luni (90cm, 13kg)

Luna Mare Kore

review
5
0
5
Pret: Lei439.00
In stoc
Transport gratuit
Luna Mare este un sistem de purtare gandit pentru a mentine pozitia ergonomica a copilului de peste 2 ani, cu picioarele departate si genunchii aproape la acelasi nivel cu fundul. 
Copilul poate fi purtat in fata sau in spate. Pentru un copil mai mare si mai greu, este ideala purtarea in spate. Daca totusi copilul vrea sa fie purtat in fata, incruciseaza bretelele pe spate. Copilul va avea mai mult loc, iar greutatea lui va fi distribuita mai bine - pe solduri si pe tot spatele.Compozitie: 100% bumbac, aceesorii poliamida si nylon.
Sistemul de imprimare digital de ultima generatie asigura o rezistenta sporita la razele UV incetinind considerabil decolorarea si imbatranirea materialului.
Centura Confort Plus®, cu cea mai noua tehnologie in industria spumelor flexibile, asigura confort optim pentru parinte prin interiorul moale, si sustinere maxima a greutatii copilului prin structura rigida.


Greutate: 0,520 kg.
Dimensiuni: inaltime panou - 42 cm, baza panou - 41 cm, bretelele - min 38 cm/max 138 cm, centura talie - min 65 cm/max 132 cm.


Recomandat pentru purtatul copiilor de la 85 la 115 cm si sub 20kg.


Instructiunile de utilizare se gasesc on-line, aici.


5 Stars
F confortabil
De cand am cumparat luna nu ne-am mai despartit de ea, imi pare asa de rau ca am descoperit-o tarziu, si ca nu am probat una cand era bebe mic. Am avut si inca avem si alte sisteme, dar luna mi se pare cel mai confortabil, pur si simplu nu ma doare nimic, zilnic o folosim destul de mult, si o adoram. Iar suportul lombar e genial. Va multumim mult si va recomand din suflet
Did you find this helpful?  1 of 1 Found Helpful
Reviewed by:  from Bucuresti. on 6/30/2018
5

Produse inrudite