Luna

Posted by corina on 6/9/2015 to Babywearing love
Afla mai multe detalii despre Luna - primul SSC romanesc.
Fiind practic un mei tai cu catarame, este un marsupiu ergonomic foarte comod pentru parinti.
Distribuie greutatea uniform pe ambii umeri, spatele si talia parintelui si are marele avantaj de a se monta extrem de usor, facand utilizarea Lunei simpla si placuta.

Accesorii utile in babywearing

Posted by corina on 6/9/2015 to Babywearing love
Despre micile chestii care iti usureaza viata

Wrap tesut

Posted by corina on 6/8/2015 to Babywearing love

Afla mai multe detalii despre cel mai versatil sistem ergonomic de purtare a bebelusilor.

Mei Tai

Posted by corina on 6/8/2015 to Babywearing love

Afla ce este un mei tai si cum se foloseste. Un marsupiu textil de inspiratie asiatica, extrem de comod atat pentru parinte, cat si pentru copil.

WrapTai

Posted by corina on 6/8/2015 to Babywearing love
Aflati ce este un wrap tai si cum se foloseste. Wraptai-urile sunt unele dintre cele mai comode portbebe-uri. Tesatura speciala, din bumbac, le face foarte maleabile si comode pentru copil, sustinandu-l in pozitia fiziologica, cu piciorusele departate si genunchii mai sus decat fundul. E un marsupiu extrem de comod pentru parinte, datorita bretelelor generoase.

Resurse

Posted by corina on 6/5/2015 to Babywearing love
Informaţii detaliate despre purtatul copiilor, Kangaroo Mother Care, poziţia corectă a şoldurilor nou-născuţilor şi bebeluşilor, displazia de şold şi multe alte lucruri utile.

Sling fix

Posted by corina on 6/5/2015 to Babywearing love
Sling fix
Daca va ganditi sa inlocuiti clasicul marsupiu cu o esarfa port bebe, slingul fix este una din variante. Aflati ce este un sling fix - pouch, cum se foloseste si de la ce varsta.

Sling reglabil

Posted by corina on 6/5/2015 to Babywearing love
Sling reglabil
Daca va ganditi sa inlocuiti clasicul marsupiu cu o esarfa port bebe, mai comoda si mai usoara, slingul cu inele este una din variante. Aflati ce este un sling reglabil, cu inele, cum se foloseste si de la ce varsta.

Wrap elastic

Posted by corina on 6/5/2015 to Babywearing love
Wrap elastic
Cauti un marsupiu ergonomic si comod pentru un nou nascut? Afla ce este wrapul elastic si cum se foloseste.

Recomandari

Posted by corina on 6/4/2015 to Babywearing love
Cum aleg port-bebe-ul potrivit?

FAQ/ Intrebări frecvente despre purtatul copiilor

Posted by corina on 6/3/2015 to Babywearing love
Intrebari frecvente despre purtatul copiilor: - De la ce varsta pot sa port copilul in portbebe? - Cat timp pot sa port copilul in sling/wrap/etc? - Pot sa port copilul vara, cand e foarte cald? - Respira bine acolo? - De ce sa nu il tin numai inclinat? - De ce ar trebui sa stea cu piciorusele asa departate? - Cat de sigur este un portbebe pentru spatele bebelusului? - Cum sa aleg ce imi trebuie? - De ce sa aleg poarta-ma?

Ponchourile de primavara/ toamna

Posted by Diana on 2/24/2015 to Babywearing love
Ponchourile de primavara/ toamna
Ponchourile sunt o varianta foarte buna pentru primavara sau toamna, evident si pentru serile racoroase de vara la munte. Sau la mare. Din micropolar tratat antiscamosare, ponchourile sunt groase si foarte calduroase. 

The Zebra

Posted by Diana on 2/14/2015 to Babywearing love
The Zebra
E usor, foarte elastic pe diagonala si foarte grippy. Grosimea il face incredibil de comod la greutati mari, dar da si un nod pe masura. Combinat cu cat de nealunecos este, e ideal pentru finishuri fara nod, sau cu inele (obligatoriu mari).

Happy babywearing

Posted by Diana on 3/10/2014 to Babywearing love

Când am văzut prima oară, pe Facebook, clipul lui Pharrell cu Happy, recunosc ca nici nu m-am uitat. Nici măcar de curiozitate. Nici când au apărut din ce în ce mai multe clipuri cu Happy, in diferite oraşe. Şi nu ştiu cum, într-o dimineaţă, am dat un click. Posibil întâmplător :). Şi... asta a fost. Am ştiut că trebuie să facem unul cu mame 'purtătoare.