Accesorii utile in babywearing

Posted by corina on 6/9/2015 to Babywearing love
Accesoriile poarta-ma! nu sunt neaparat indispesabile, insa pot fi utile, in functie de particularitatile fiecarei familii.

Jambierele poarta-ma!, la fel ca si celelate produse ale noastre, sunt fabricate in Romania. De multe ori, copiilor purtati li se ridica pantalonii, lasand glezna sau o parte din picior libera. Jambierele noastre se vor ocupa de asta. Elasticul foarte moale si larg este comod chiar si pentru copiii grasuti sau de varsta mai mare.

Jambierele pot fi folosite oricand: 
* atunci cand copiii sunt purtati in port-bebe sau marsupiu;
* in loc de pantalonasi, la un bebelus, pentru a face schimbarea scutecului mai usoara;
* ca si aparatori pentru genunchi, in perioada in care merg de-a busilea;
* la joaca;
* pe racoare, pe maini.Protectiile pentru bretele sunt foarte utile pentru perioada in care bebelusul roade tot. Pentru a nu fi nevoita sa speli port-bebe-ul zilnic, poti folosi o pereche de protectii pe care le poti scoate seara si care se usuca pana a doua zi. 


Protectiile de bretele se pot folosi numai pentru port-bebe-urile pe doi umeri: Mei Tai, Luna Standard sau Luna Mare.

Tot pentru Luna mai avem o serie de accesorii speciale, care fac purtatul comod si ajustabil, pe masura ce nevoile parintilor si ale bebelusilor se modifica: gluga (disponibila in curand), buzunar, suport pentru picioare, extensie de centura.

Protectiile de iarna/ploaie sunt utile in cazul in care te plimbi mult cu copilul pe afara, inclusiv iarna sau pe vreme rea. Sau cand mergi la munte. Sau cand mergi prin magazine si nu vrei sa imbraci si sa dezbraci copilul de fiecare data cand iesi sau intri in magazin.


Protectiile sunt facute dintr-un material de ultima generatie, special creat pentru imbracamintea alpinistilor, schiorilor si practicantilor de sporturi de iarna.

Protectiile poarta-ma! sunt marime universala, putand fi purtate si de tati si de mame de diferite conformatii.Cand afara e prea cald pentru protectia de iarna poarta-ma!, subtire dar foarte calduroasa, si cand nu vrei sa te incurci in hanorace si jachete peste bebe si pe sub sistemul de purtare, poti incerca un Poncho.Gandit special pentru babywearing, dar putand fi folosit si fara bebe, poncho-ul poarta-ma!, din polar calduros, e o optiune excelenta. 
Gratie ideii originale poarta-ma! iti va fi comod si cand il porti doar tu, dar ii va tine copilului cald la picioruse atunci cand il folositi impreuna.

Add Comment